Wij zijn er voor je!

Onze winkel hebben wij vanaf de voordeur tot en met de oogmeetruimte ingericht met veilige zones en scheidingswanden. Zo kunnen wij je op een verantwoorde manier helpen met een oogmeting en (zonne-)bril verkoop. Het aantal mensen in de winkel blijft beperkt en met onze huisregels willen wij jouw en onze veiligheid borgen.

Bel ons voor het maken van een afspraak voor een oogmeting of brilverkoop, dan word je door een opticien/stijladviseur geholpen. Wij reserveren tijd, een veilige zone en oogmeetruimte voor je.

Oogmeting

Oogmeting kan alleen op afspraak. Voordat de afspraak gemaakt wordt zullen we eerst telefonisch overleg met je hebben. Op basis hiervan bekijken wij of de oogmeting plaats kan vinden. Tijdens de afspraak neem je op aanwijzing van de opticien plaats achter de scheidingswand. De apparatuur wordt op afstand bediend. Oogmeetapparatuur wordt na elk bezoek gedesinfecteerd.

 

 

Bril uitzoeken

Bril uitzoeken gaat op afspraak. Neem op aanwijzing van onze adviseur plaats in een veilige zone. Hij of zij zoekt de brillen voor je uit en de scheidingswand op de tafel zorgt ervoor dat jullie veilig een gesprek kunnen voeren en jij de brillen kunt passen. De monturen en adviestafel worden na het passen gereinigd.

 

 

Zonnebril uitzoeken

Zonnebril uitzoeken mag zonder afspraak. Staat er iemand bij de zonnebrillen te wachten of wordt een klant daar geholpen, wacht dan buiten tot je aan de beurt bent. Onze adviseur pakt de zonnebrillen voor je.

 

 

Vraag of een bestelling afhalen?

Als de wachtruimte voor de balie leeg is, mag je daar heen lopen. De balie is afgeschermd met plexiglas zodat jij en onze teamleden veilig met elkaar in gesprek kunnen.

 

Contactlenscontroles

Zijn weer mogelijk op afspraak. 

 

Bel voor afspraak:

0592 316 990