Roma Opticiens

Naast vakbekwaamheid en professionele oogmetingen geloven wij in de kracht van gezelligheid. De vertrouwde gezichten van de winkel zijn u graag van dienst en helpen u wegwijs te maken in onze kleurrijke collectie. De diversiteit van de collectie wordt doorlopend up-to-date gehouden.

Vestiging Assen

Adresgegevens
Kruisstraat 3,
9401 JJ Assen

Telefoon
0592 316 990

Direct een afspraak plannen

ma  gesloten
di    9.00 – 18.00 uur
woe 9.00 – 18.00 uur
don  9.00 – 18.00 uur
vrij  9.00 – 21.00 uur
zat   9.00 – 17.00 uur
zon gesloten

Roma Opticiens, voor wie goed ogen wil!

 

Ook vinden wij dat een goede zonnebril niet mag ontbreken. Naast traditionele merken, zoals Ray-Ban en Polaroid, is er een zeer breed assortiment met andere merken. Denk hierbij aan designer merken (bv Tom Ford en Prada), sportbrillen (bv Oakley en Evil Eye Eyewear) en de absolute top onder de zonnebrillen: Serengeti.

Wij helpen u graag met het vinden van de oplossing die bij u past, dit kan zijn: nachtlenzen, contactlenzen of toch een montuur! Bij onze monturen leveren wij altijd kwalitatief hoogwaardige maatwerkglazen met perfecte afbeeldingseigenschappen. Onze technische opticien brengt de traditionele werkwijze van de opticien in de winkel, wat in combinatie met de hedendaagse techniek leidt tot de mogelijkheid van maatwerk.

Deze maatwerkglazen komen enkel tot hun recht door de professionaliteit van onze opticiens. Naast de twee opticiens die samen meer dan 50 jaar ervaring in het vakgebied hebben, is één van hen ook optometrist. Dit betekent dat er naast het opmeten van de sterkte ook mogelijkheid is om de gezondheid van het oog te controleren. Zogeheten optometrische oogzorg.

U wilt helemaal geen bril? Geen enkel probleem. Bij Roma Opticiens is het mogelijk om te kiezen uit een hele reeks oplossingen op het gebied van lenzen. Zo zijn er enkelvoudige lenzen, maar ook met leesgedeelte. Daarbij komt de mogelijkheid voor verziende om ‘s nachts lenzen te dragen en overdag scherp te zien. De lenzen worden met geduld bij u aangemeten, waarbij we net zolang doorgaan tot het goed is.

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.