Roma Opticiens nieuws item

Giorgio Armani

DvD - 06-06-2016 @ 10:34

De collectie van Giorgio Armani staat voor minimalistische en ingetogen ontwerpen met moderne strakke en krachtige lijnen. Giorgio Armani staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en is gewild bij de consument die houdt van authentieke designs met een vintage look and feel.

Minimalistisch, elegant en krachtig; het DNA van het prestigueze modehuis Armani komt tot uiting in zijn stijlvolle ontwerpen. Dat de inspiratie van de zon- en correctiemodellen naadloos op elkaar aansluit zien we goed terug in zijn collectie van zomer 2016. De collectie is vervaardigd uit ultralicht en gedecoreeerd metaal voor een chique uitstraling. De elegante modellen geven de fashionable kant van Giorgio Armani perfect weer.

De brillen uit de exclusieve Dive hinge collectie hebben een uniek scharnier, waar geen schroef aan te pas komt. Consumenten met een voorliefde voor technische innovatie worden op hun wenken bediend. Eenvoudig, strak en zakelijk vormt de perefecte balans tussen functionaliteit en elegantie. Het uitgeschreven Giorgio Armani logo is op subtiele wijze zichtbaar, het metalen detail op de veer geeft de modellen een bijzondere touch.

Bestel Giorgio Armani online of kom langs in de winkel om onze monturen te bekijken.