Roma Opticiens nieuws item

Nieuwe Hydrophobic™ filtertechnologie Adidas sportbrillen

DvD - 06-06-2016 @ 12:01

Nieuwe Hydrophobic™ filtertechnologie Adidas eyewear zorgde altijd al voor goed zicht tijdens elke sport, maar de nieuwe Hydrophobic™ filtertechnologie maakt het zicht nu volledig onbelemmerd.


De innovatieve Hydrophobic LST™ glazen garanderen optimaal zicht op elk moment, zelfs bij regenachtig weer of opspattend water. Een speciale coating stoot waterdruppels af zonder strepen achter te laten en de LST™ filtertechnologie vlakt snelle veranderingen van licht naar schaduw af en verscherpt contrasten. De Hydrophobic™ glazen zijn ingebouwd in de verschillende adidas eyewear sportbrillen.

Outdoor brillen
De outdoor brillen terrex pro, terrex fast en swift solo zijn niet alleen uitgerust met de Hydrophobic™ filtertechnologie, maar zorgen ook voor een condensatievrij zicht, dankzij een antiwaascoating en het ClimaCool™ ventilatiesysteem. Deze brillen zijn ideaal voor onder andere bergbeklimmers en hikers, omdat ze beschermen tegen extreme omstandigheden, zoals sterke uv-straling, mist, sneeuw en ijskristallen.

Fietsbrillen
Ook de evil eye halfrim en evil eye halfrim pro zijn voorzien van de Hydrophobic LST™ glazen. Daarnaast hebben de brillen een optimale pasvorm en beschermen ze de ogen tegen tocht en transpiratie. De vlakke en flexibele antislip-oren passen onder elke helm zonder vervelende drukpunten te veroorzaken. De evil eye-serie staat voor innovatie en functionaliteit en is dan ook een vertrouwde naam voor zowel professionals als amateurs.

Watersportbrillen
De waterafstotende glazen worden ook gebruikt in de watersportbrillen tycane en tycane pro. De tycane pro is uitgerust met de waterafstotende filtertechnologie, POL-glazen en een uitzonderlijk ruim blikveld. Het resultaat is een ongeëvenaard zicht en een maximale bescherming voor de ogen. De speciale draineergroeven in het montuur voeren het water efficiënt af via de binnenkant. De innovatieve en praktische tycane-serie is niet alleen uiterst geschikt voor watersport, maar ook voor andere outdoor activiteiten.